Tuesday, January 11, 2011

Sliper Jepun Baru

Suke Sgt Pakai Slipe Jepun yg santai2. Contoh mcm Sliper Crocs tu. Diana pakai sampai Berlubang dh pon kat tapak die tapi still pkai coz senang men sarung jerp.. Selipar tu dh haus gile dan selalu la nak tergolek. ahahaha.. Skang ni plak Musim Hujan kn? Lagi la Asik nak Tergolek + Mmg akan bertakung la air coz dh bocor. hihihi :p Mmg selekeh giler..

Weekend haritu Balik Kuantan then Singgah ECM (East Coast Mall) Kuantan. Then Boli ini selipar Jepun Baru. Diana mmg xpakai kasut yg tinggi2 tu tapi ade jer boli.. CUme mmg buat perhiasan jer la nnti..

Comfirm pehni slipar ni plak yg berlubang tapak pehtu bru ganti lain.. ahahaha.. Bought this selipar jepun kat kedai hidung "Nose" RM49.50 kot..


2 comments:

  1. ujang : ko pon pakai seliper jepun cemgini ker? ayu wooo

    ReplyDelete