Friday, October 10, 2014

Happy Birthday Hafiz || 1 Tahun



8 September 2014 genap la hafiz setahun.. Tapi biase la aku nih, cerita dah basi baru nak publish.. KihKihkih.. Time2 aku free ni jer blh update blog..

Kitaorg celebrate kat umh FIL kat gombak.. Birthday merangkap akikah terus. Dulu dh buat 1 bahagian kat Kuantan. So skang ni turn Gombak la plak 1 sebahagian. Kan adil mcm tuh :p
Aku x invite ramai sgt.. Buat kecik2 jer.. Dlm 30 org mcm tuh jer aku invite.. 
Keluarga terdekat dgn kawan2 terdekat..


Kek ni last minute aku tempah. Sib baik la ade lagi org yg sudi nak terima order.. KihKihKih..
Aku dah plan kalau xde org terima order, aku nk beli jer kat secret recipe.. 
Kek ni aku tempah kat Naz Cakes.. Korg blh search FB dia.. Kek Chocolate.. Sedap kek dia.. 
Lembut + Moist.. Harga RM140.. Kos penghantaran RM15.. 




Hidangan utama, Kambing Golek!! 
Selain tu dia dtg sekali dgn coleslaw, kentang putar dan 
garlic bread.
Berbaloi la package dia plus harga dia pon sgt berpatutan.. Korg boleh contact Reza - 0123433556 kalau korg nak tahu harga.. Org ni based Sentul..


Makanan sampingan lain tempah catering jer.. Buat nasi campur2 + roti jala..
Pulut kuning + rendang ayam MIL yg masakkan..


Kengkawan kolej.. 


Kawan sekolah menengah

Thankz korg yg datang memeriahkan majlis.. 
Actually ni majlis pertama yg kitaorg handle sendrik. 
KuiKuiKui.. 
Biasanya kalau kt Kuantan tu sume ditanggung beres jer.. HoHo..


Happy Birthday Hafiz!! 
Semoga jadi anak yg soleh, bijak dan sihat =)



4 comments:

  1. happy birthday Hafiz hensem :)

    ReplyDelete
  2. Gelongsor kanak-kanak 2-3tahun rm130
    Tidak termasuk postage
    Whatsapp fakhru 0139233431

    ReplyDelete
  3. happy birthday budak hensem!..

    ReplyDelete