Friday, February 1, 2013

Saket Mata Tengok!!


Smlm boleh dikatakan kerja half day sbb nak pergi settle repair seat kat service centre.
So gigih la pergi Batu Caves. Gerak dari Puchong kul 3. Sampai Batu Caves kul 4. 
Ngam2 Appoinment kul 4. Igtkan xjem, upenye dh start jem.
Smlm ramei org balik awal gamaknyer..

Sesudah settle kat service centre tu terus chow pegi Mont Kiara.
Lepak2 minum dgn Gumuxx. Malas nk balik umh terus sbb dh comfirm2 sangkut dlm jem.
So nak habiskan masa, Kitaorg pergi Digi Store kat Solaris Mont Kiara.

Muka hepy bebenor nak gi Digi Store kekononnya nak gi beli HP guna rebate rm200 tu..
Nak dijadikan cite time nak reverse parking tetibe bunyik "Gedegang"
Perhhhh.. Darah terus menyirap naik kat kepala.. Grrrrrr...
(Gumuxx I know u read this post but I have to blog about this =p)

Dan sememangnye not me la kan yg drive. 
Turun kete dgn mood dah berubah. Dari hepy dh jadi macam singa.
Wakakaka.. Kalau xpkai tudung boleh nampak kot Rambut jadi mcm singa..

Aku : "Tak tgk cermin ker? Aiyooo"
Gumuxx : " Tak perasan. Xde bunyik pon" (Gumuxx maksudkan xde bunyik reverse sensor)
Aku : Urgghhh.. " U hit, u pay. FULL STOP!"

Tu dia, mmg kne suh sape buat die baya. hahaha. Deal is Deal =p

Menggeletar rasa kaki nak turun kete. Dah terbyg2 rangka kete kat belakang kemek2.
Lampu pecah2.Langgar column ok!!!


After tgk, Alhamdulillah. Bukan seperti yg aku bayangkan.
Over taw imaginasi. Only bumper jer. Phewwww...
Nampak mcm teruk sbb melekat cat + simen column tu. Adoii..


Gumuxx terus amik air.. Basuh2 tempat yg kene. So bleh la tahu cacat dia kat mana. Only scratch kat Bumper. Cat tu tertanggal and kemek sikit. Sib bek Sikit. Aigoooo..
Today just tunggu quotation drpd org yg nak touch up. Yg pasti sakit mata tgk selagi tak touch up. 


Ni la rupa column yg telah dicium tu..
Kihihkih.. Hadoiii..


1 comment:

  1. sangat best bila menyirap darah naik ke muka..

    ReplyDelete