Friday, March 23, 2012

Cosmoderm =)

Posted by diana fedora at 10:39 AM

Dah lama rasanya x review product muka kan?
Last week diana pegi jln2 kat Jusco.
Tetibe terigt entry blog Nurul Ain pasal product cosmoderm.
Diana bukannye blh sgt kalo org ckp pasal product2 ni. 
Mulala Terliur nak beli. Tapi pakainye belom tentu lagi. Wahahaha..
Ni mmg tabiat buruk :p

Masuk Guardian, usha2 Product Comsmoderm.
Harga berbaloi ok. Murah.
Skng musim org pakai vitamin E kat muka. Diana try beli Vitamin E Cream cosmoderm ni.
Murah!! xsampai rm20 pon.. hikhik :p
Ntah bile la nak abeh 1 bekas ni. Bykkk...
Cream ni diana pkai seblom tido. Bgn tido muke xberminyak pon. Suke!!!

Sempat jugak sambar Cosmoderm Sunscreen + Foundation.
Foundation dia cair jer (diana xsuke sgt foundation mcm ni sbb takot kulit ni berminyak).
Tapi bile dh cube, sgt suka!! Dlm ni pon dh ada vitamin e. so dh xpayah nak apply cream vitamin e seblom nak pkai sunscreen ni. Harga dia lupe la plak.. Tapi rasanya rm2+ jer kot.. Xsampai rm30 rasanya.
Berbaloi2.

Bile nak g bayar kat counter, nampak plak ade lotion cinonet ni. RM1 lak tu. Apo lagi, Sambar!!
HikHIk.. Boleh letak dlm handbag. =)



3 comments:

Ninie on March 23, 2012 at 11:29 AM said...

menambun la stok dia..

Diana2u on March 23, 2012 at 12:14 PM said...

Kak nini: hehe.. tu yg cha suke.. hoho..

Qamarina Beauty on February 3, 2013 at 9:52 PM said...

nak beli cosmoderm products boleh contact me... http://qamarinabeauty.blogspot.com/

Post a Comment

 

Tentang Diana Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting