Thursday, June 30, 2011

Tinjau2 Etude House Jusco Metro Prima Kepong




Sabtu lepas diana mmg free sgt. So boleh la pi jln2 sampei ke Jusco Kepong tu.
Dgn harapan sbnrnyer nak pi rembat sample kat Etude House Bebyk.
Tapi Tinggal kenangan jer la :(
Sbbkan ade SALE so dorg xde sample free + Sticker utk letak kat Beauty Passport tu. Huwaaa!!
Kejamnyer dorg!!
Bukannye sale yg mantap2 sgt pon..


Actually hajat pertama nak Beli cream snail. Sbb Mak kpd Si gumuxx ckp cream tu besh gile bile pkai kat muke. Moisture Habis. Tapi bile gi tgk ade 10% jer discount. Mahal! Harga asal dlm rm9+.++ mcm tu. 
Nak kne tunggu sale 50% la nampaknye. heHe..





Diana berjaya membeli 2 brg jer. Sib bek la xbekenan sgt dgn yg lain. 
Lagipon poket xbape nak mengizinkan. Tak dpt gaji lagi lor time beli ni.. HuHu
Time diana pegi tu mmg mengada2 la jerawat naik kat muke.
Mayb sbb ade stress kot 2-3 minggu ni.. So diana mahu cari product utk acne..





AC Clinic Pink Powder Spot. Harga dlm rm4+.++ atau rm5+.++
Dah lupe.. ade 10% discount jer. Sikit lak tu discount nyer. 
Pink powder spot tu yg dlm botol tu. Cara pkai, amik cotton bite tu then celup jer dlm powder tu. Pehtu letak kat mane yg bejerawat. Pkai seblom tido sbbnyer mmg nampak la powder putih2 tu. Pastu dia ade kc skali pencuci muka. Pencuci muka ni mmg xde jual asing kat Malaysia ni. xtahu a kenape. Pic kat atas ni 1 set taw. Means dpt pink powder spot + cotton bite + pencuci muka..





Then duk usha2 Creamy Body lotion ni. Kebetulan ada 50% discount. So terus Grab. 
Lotion ni bau bunge dan mmg kebetulan lotion mmg dh abis. So alang2 beli jer la.
Harga kalau xsilap dalam bebelas jer. RM16 or RM17 kot..



1 comment:

  1. http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

    LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

    To all Malaysians respected,

    respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

    We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

    They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

    Thank you,
    SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

    ReplyDelete