Tuesday, May 25, 2010

Shoping Sunnies Pulok :p



Title pon dh ckp shopping kan? hihi.. Actually Beli on9 jugak.. Kat kedai mesti mahal ek.. So x berbaloi2.. So sy memilih beli direct shipping dr US walaupon tunggu 2-3 weeks tp harga berbaloi la coz murah dr retail price..

Actually dulu dh ade spare 1 sunglasses dlm kete.. Tp malangnye My Gumux tertinggal kat Lombong tempat die mancing.. Ceitttt.. DGn muke xbersalah :((


Kalo ade sesape rase nak termuntah sbb diana asik cite pasal beli brg + mkn jer, sile muntah jauh2 k? ehehehe.. Ni kan personal blog, so lantak la nak cite pape kn? hihihii :p

Sib baik sunglasses ni petak so sesuai la dgn muke ni..risoo gak coz beli2 tapi xsesuai..
Tp bile test, melekat terus kt muke.. So sesuai a kot hek? hihi.. Yerkla org bertudung ni mcm susah sket nk cr yg sesuai takot nnti nampak tudung terkeluar cemtuh..hihi..



2 comments:

  1. mahal dok kalau bli kat dari oversea?

    ReplyDelete
  2. akak, leh bg link tak ktne beli ni??thanksss :)

    ReplyDelete